25-05-17

BEURS op 10-11 Juni

Hier zijn we weer... de dagen worden warmer en langer... mensen komen vanaf nu ook meer en meer buiten.

Het koude en kille neemt af en de zon komt in de plaats .. tegen de volgende beurs zullen temperaturen zeker nog stijgen en staan de blaadjes van de bomen mooi groen.

Bijna vakantietijd... maar eerst nog even een beursje.
Ook deze keer gaan we er opnieuw een mooi geheel van maken.

Dit geheel wordt ook deze keer gevormd door MEDIUMS zoals Tim en Severien en tal van andere mediums met diverse kwaliteiten en specialiteiten zoals psychometrie, bloemlezen, contact met de zielen, klankmassage, tarot kaarten. ...

De VERKOOP STANDjes zoals aloë Vera, Herbalive, kruiden, stenen lianbloesems natuurenergieën en spirituele hebbedingetjes zijn ook van de partij.

Alsook de LEZINGEN die waar we als organisatie best wel fier op zijn. Lezingen over kleuren, Bloemlezing, Psychometrie , contact met … , stenen en hun kracht, boodschappen van…
Jullie zijn welkom tussen 12u en 18u op zaterdag 10 en zondag 11 Juni.

Dus… niet te missen !!!


Extra Info ;

Vuurloop op zaterag avond

Deze Vuurloop is een ceremonie volgens een oeroude Peruviaanse traditie.
Soms staan onze angsten ons in de weg bij belangrijke keuzes of beslissingen. Deze angst kan een belemmerende rol spelen op vele niveaus in jouw leven.
Vuurlopen helpt je om deze angst te transformeren en jouw 'vriend' te laten zijn.
Bedenk dat alles wat in het Vuur gaat er in een andere vorm uitkomt!
Vuurlopen kan ook toegepast worden om een bepaalde geburtenis in je leven te eren en extra Kracht bij te zetten. Vaak wordt het ook toegepast als initiatie ritueel.

Wanneer je vragen hebt of je wilt aanmelden neem dan gerust contact met mij op via bericht of op gsm +32479226941. of hetlevenspad8@gmail.com

Vuurlopen is een Ritueel volgens oude tradities. Deelname of aanwezigheid is daarom uitsluitend mogelijk als je géén alcohol of drugs hebt gebruikt!!

 

12:27 Gepost door Het Levenspad 8 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |